Τον καταξιωμένο Executive Chef Arnaud Bignon φιλοξένησε ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων για ένα ξεχωριστό Gastronomy Masterclass, με θέμα το "Αρνί".
O πολυβραβευμένος με αστέρια Michelin Chef & General Director του εστιατορίου "Σπονδή" στην Αθήνα βρέθηκε για πρώτη φορά στα Ιωάννινα και στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας, για να παρουσιάσει μια σειρά εστιατορικών πιάτων υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή το αρνί.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το masterclass προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των σπουδαστών, όσο και των επαγγελατιών μαγείρων της περιοχής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη δημιουργία fine dining πιάτων και να λύσουν κάθε απορία τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διημερίδα: Η Πληροφορική στην υπηρεσία της Επιχειρηματικότητας
-
360 Donation: Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών στην Πάτρα
-
Music Technologoy 360 - The different PARTY!
-
Masterclass Γαστρονομίας με την γαλλίδα chef Marie Natalizio
-
Διακρίσεις σπουδαστών της ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων σε γαστρονομικό διαγωνισμό