Ένα ξεχωριστό σεμινάριο γύρω από την pizza, αλλά και την … pinsa παρέθεσε ο Chef Pizzaiolo Βασίλης Τσιόγκας για τους σπουδαστές Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων!
Το σεμινάριο διεξήχθη σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Global Foods και το εξειδικευμένο άλευρο 5 stagioni.
Ο chef αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της pinsa, που αφορούν κυρίως τη ζύμη, η οποία είναι ελαφρύτερη και πιο εύπεπτη από αυτή της πίτσας και παρουσίασε μια σειρά από δημιουργικούς συνδυασμούς σε toppings.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν κάθε απορία γύρω από το αγαπημένο comfort food όλων, αλλά και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις!