white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
25/10 Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών - Μοναδικές συνταγές ζυμαρικών από τους Chef του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Share it

25/10 Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών - Μοναδικές συνταγές ζυμαρικών από τους Chef του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Κατηγορία:Blog

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τον Στρατηγικό του Συνεργάτη, την πασίγνωση εταιρία ΜΑΚΒΕΛ.

Μέσα από τη συνεργασία με την ΜΑΚΒΕΛ οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν πολυάριθμα θεματικά σεμινάρια, masterclasses και webinars ζυμαρικών από τους ειδικούς της ΜΑΚΒΕΛ, ενώ έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται συχνά  το σύγχρονο εργοστάσιο της EURIMAC AE, όπου παράγονται τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, στο Κιλκίς.

Η ΜΑΚΒΕΛ αποτελεί μία πανίσχυρη και ιστορική εταιρία. Η ιστορία της ξεκινά το 1939 από τη Θεσσαλονίκη. Με την πάροδο των ετών η παραγωγή μεγαλώνει, η εταιρία αναπτύσσεται και δημιουργεί ολοένα και πιο σύγχρονες υποδομές. 

5agdlsae6vcmonkwpkg4.jpg

Η χρήση της ιδιαίτερα διευρυμένης γκάμας προϊόντων ΜΑΚΒΕΛ, ενισχύει το πρόγραμμα σπουδών, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση και νέα δυναμική σε μία από τις πιο βασικές κατηγορίες της μαγειρικής, τα ζυμαρικά.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής έχουν στη διάθεσή τους τα εξαιρετικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, για να εκπαιδευτούν σε ποικίλες συνταγές, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισής τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ταυτόχρονα, οι chef και εκπαιδευτές στον Τομέα Γαστρονομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χρησιμοποιούν ως βάση τα προϊόντα της ΜΑΚΒΕΛ, για να δημιουργήσουν ευφάνταστες και εύγευστες συνταγές.

Οι μοναδικές συνταγές των εκπαιδευτών μας παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό μέσα από την ιστοσελίδα της ΜΑΚΒΕΛ.

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Ντομάτα, Μελιτζάνες και Γιαούρτι από τον Chef και Εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεοδόση Καλλιοντζή.

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με Μελιτζάνες , Ελιές και Ξινομυζήθρα από τον Chef και Εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθανάσιο Κάλφα.

Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), Κεφίρ και Κρέμα Τυριού από τον Chef και Εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Λεωνίδα Καρύτσιο.

-Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με Φιλέτο Κοτόπουλο, Πράσο, Μπρόκολο και Κρόκο Κοζάνης από τη Chef και Εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Σοφία Γεωργακάκη.

makvel-iek.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies