Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Η Σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει να οργανώνει σεμινάρια με τα πιο καινοτόμα θέματα. Άλλο ένα #δωρεάν 360 Webinar με τίτλο " Μαγειρική & Social Media", που απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για τη μαγειρική τέχνη!
Δευτέρα 10/5 14:00
Tips επαγγελματικής επιτυχίας θα μοιραστούν μαζί μας οι chef του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, Χάρης Αξιώτης και Δημήτρης Καρατζαφέρης.
Με προοδευτικές αντιλήψεις και έχοντας το απόλυτο inside information για ένα χώρο όπως είναι η κουζίνα, παρουσιάζουν ένα σεμινάριο που στόχο έχει την κοινωνική δικτύωση των chef χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου.
Παράλληλα θα μας αποκαλύψουν με ποιους τρόπους ένας food stylist κάνει ακόμα και τη φωτογραφία ενός «ταπεινού» λαδερού να μοιάζει με έργο τέχνης ενώ θα απογειώσουν το θέμα “Μαγειρική και Social media” δείχνοντας τα δικά τους «food photography» project.
Δηλώστε συμμετοχή για να λάβετε δωρεάν πρόσκληση
Βιογραφικά Εισηγητών
Χάρης Αξιώτης : Υπεύθυνος τομέα γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας με 18ετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας και διακρίσεις στο εξωτερικό, έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε εστιατόρια στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας ενώ παράλληλα είναι consultant Chef σε εστιατόρια της πόλης και executive chef στο κτήμα Καρούμπαλου όπου έχει αναλάβει το menu του εστιατορίου και των μεγάλων καλοκαιρινών δεξιώσεων.
Δημήτρης Καρατζαφέρης: Εισηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας, consultant chef σε πολλά εστιατόρια της πόλης και εξειδίκευση στο brunch . Σήμερα είναι executive chef στο κτήμα Παναγιωτόπουλου, στο εστιατόριο Azzur καθώς και στο Θεατράκι καφέ εστιατόριο στην Πάτρα.