360 Seminar: Μαγειρεύοντας με Ελληνικό Ρύζι

360 Seminar: Μαγειρεύοντας με Ελληνικό Ρύζι

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ενδιαφέρον hands on σεμινάριο σε συνεργασία με την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ) και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (CRAV).

Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν και να γευτούν μοναδικά πιάτα με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι.

Instructor: Σοφία Γεωργακάκη