
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.
Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 12:00ΜΜ
ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη