white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360seminar: Η γεωγαστρονομία της Πελοποννήσου στο fine dining

Share it

360seminar: Η γεωγαστρονομία της Πελοποννήσου στο fine dining

Έναρξη: 19.11.2021

Λήξη:19.11.2021

O executive chef του βραβευμένου ξενοδοχείου Kinsterna και του εστιατορίου Sterna, Γιώργος Χάψας, θα παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με θέμα: "Η γεωγαστρονομία της Πελοποννήσου στο fine dining".

"Προσπαθούμε το μεγαλύτερο ποσοστό των υλικών να κινείται γύρω από την εποχικότητα ή πιο ορθά το foraging, δηλαδή την τέχνη της συγκομιδής καρπών (από άγρια χόρτα, φρούτα, λαχανικά και βότανα μέχρι μανιτάρια και ρίζες) απευθείας από την πηγή τους, την ιδανικότερη περίοδο προς κατανάλωση".

To STERNA, Kinsterna Hotel Πελοπόννησος έχει βραβευτεί με FNL Best Awards 2020 & TOP NOTCH 2021 - Χρυσό Σκούφο Best Greek Hotel Restaurant / GOLD

Τόπος διεξαγωγής: Ερμού 45, 8ος όροφος / Ώρα: 16:00

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά και διαδικτυακά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies