Κάλεσε μας

Delta Running Team

Fluo Charity Run

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Delta Running Team πραγματοποιήθηκε στο Fluo Charity Run που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός». 

Τα μέλη της ομάδας, σπουδαστές, εκπαιδευτικό προσωπικό και φίλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º έτρεξαν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με σύνθημα «Με 2 ευρώ τρέχουμε για τον Άγιο Στυλιανό», συμβάλλοντας στο σκοπό της εκδήλωσης! Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας επίσημης διοργάνωσης με δρομείς που έτρεξαν με τη φανέλα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º να διαδέχονται στο βάθρο ό ένας τον άλλο. Δεύτερος στη γενική κατάταξη των ανδρών ήταν ο Φώτης Γιακαμόζης, σπουδαστής Προπονητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, ο οποίος κατέλαβε την πρωτιά και στην ηλικιακή κατηγορία του!

12ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Πλήθος σπουδαστών, καθηγητών και φίλων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο έτρεξαν στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα ζώντας τη συναρπαστική εμπειρία ενός δρομικού event. Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν όλο το kit βασικού εξοπλισμού από τον διοργανωτή, καθώς και το μπλουζάκι της Delta Running Team. Η προετοιμασία του αγώνα έγινε με σειρά προπονήσεων από τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο τρίαθλο και συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, Χρήστο Γαρέφη, ο οποίος με τις γνώσεις και εμπειρίες του συνέβαλε  στην καλύτερη επίδοση των αθλητών.

HUNGRY FOR MORE?

Tρέχουμε για τα παιδιά!