Κάλεσε μας

#DeltaHappyLife: μια γιορτή για την ευεξία, την υγεία και τον αθλητισμό!

Ο τομέας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών έστησε από νωρίς το πρωί μια όμορφη γιορτή όπου η υγεία, η ευεξία, η διατροφή και ο αθλητισμός είχαν τον πρώτο λόγο.

Το φουαγιέ του κεντρικού κτιρίου μετατράπηκε σε ένα χώρο outdoor και indoor δραστηριοτήτων. Από τη μια η Happy Mountain έστησε ολόκληρη πίστα τοξοβολίας προκαλώντας τους παρευρισκόμενους να επιδείξουν τις ικανότητες τους στο σημάδι.

Οι γυμναστές της  North Academy of Fitness από την άλλη παρουσίασαν live γυμναστική με Bosu και προσκάλεσαν το κοινό να συμμετάσχει σε χορό Zumba και Zu Dance.

deltahappylife-2016-1.jpeg

Ακολούθησε εντυπωσιακό χορευτικό show από την ομάδα Beast Mode Dance.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στις αίθουσες του κεντρικού κτιρίου πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 30 εισηγήσεις και ομιλίες που αφορούσαν θέματα υγείας, διατροφής, καθώς και παρουσιάσεις sports. 

deltahappylife-2016-2.jpeg

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε κλειστό πιστοποιημένο σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και το European Resuscitation Council. 

Συμμετείχαν: North Academy of Fitness, Beast Mode Crew, Happy Mountain, SLDC, Euromedica, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας – European Resuscitation Council, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Κλινικός Φαρμακοποιός, Healthy Habits, Praksis, Now we Move, GDG

Χορηγοί Επικοινωνίας: Βεργίνα TV, Εγνατία TV, City Portal, Flow Magazine, Hellas Press Media

HUNGRY FOR MORE?

Digital Culture Festival: Το μέλλον της διασκέδασης βρίσκεται στον ψηφιακό κόσμο

Με επιτυχία το πρώτο Orientation Day του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º Ιωαννίνων!

Η μεγαλύτερη Γιορτή Τεχνών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!