Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Οινοποιείο "Τετράμυθος" πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Οινοποιείο "Τετράμυθος" πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας
PHOTO GALLERY

Οι καθηγητές των Ξενοδοχειακών και Αμπελουργίας-Οινολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας οργάνωσαν εκπαιδευτική εκδρομή στα Καλάβρυτα στο πλαίσιο της βιωματικής τους εκπαίδευσης.

Η εκδρομή ξεκίνησε με την επίσκεψη μας στο Οινοποιείο «Τετράμυθος» στο Διακοπτό όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δούνε, να ρωτήσουνε και να μάθουνε από κοντά την παραγωγή των βιολογικών οίνων ανώτερης ποιότητας. 

Η ξεναγός μας κ. Ξενάκη Μελιτίνη, μας ξενάγησε σε όλη την διαδικασία οινοποίησης από τις ανοξείδωτες δεξαμενές, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, το υπόγειο κελάρι, την κάβα παλαίωσης μέχρι και την προσεγμένη έκθεση των οίνων με τα αξεσουάρ κρασιών. Η επίσκεψη μας τελείωσε με την γευστική δοκιμή των αρωματικών οίνων του Οινοποιείου.

Εκπαιδευτές και μαθητές βίωσαν την φιλοξενία των επαγγελματιών στον χώρο του τουρισμού και έθεσαν τα ερωτήματα τους στους οικοδεσπότες που εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνουν να πρωτοπορούν και να χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Η οινική περιπλάνηση ολοκληρώθηκε το βράδυ με επιστροφή στην Πάτρα όπου δόθηκε και το ραντεβού για νέα εξόρμηση με ακόμα ωραιότερες εικόνες γεύσεις και αρώματα!