Κάλεσε μας

Εθελοντική Ομάδα - Δήλωση Συμμετοχής

360-volunteam-logo-transparent-01-crop.jpg

BEING DELTA 360 VOLUNTEER!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° με γνώμονα την προώθηση του εθελοντισμού και στόχο την ενδυνάμωση της ανθρώπινης αξίας, δημιουργεί τη δική του εθελοντική ομάδα 360 ° VolunTeam!

Αν θες κι εσύ να προσφέρεις σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων, να φροντίσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και να συμμετάσχεις σε ποικίλες δράσεις, επιδεικνύοντας ανιδιοτέλεια, γίνε μέλος της 360 ° VolunTeam!

Αν νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις την αλληλεγγύη και τη δύναμη της προσφοράς, δεν έχεις παρά να ενταχθείς στην εθελοντική μας ομάδα!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° προσκαλεί σπουδαστές, καθηγητές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά, αλλά και οποιοδήποτε άλλο άτομο επιθυμεί να ενταχθεί στην εθελοντική μας ομάδα, να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Φαντάσου την προσφορά ως έναν υγιή ιό που μεταδίδεται και πολλαπλασιάζεται. Αν κάνεις καλό, δεν θα λάβεις απλά πίσω πολλαπλάσια, αλλά θα εμπνεύσεις αυτόν στον οποίο πρόσφερες να συνεχίσει την αλυσίδα του καλού. Και αυτός είναι ο στόχος του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου: Να εκπαιδεύσει τους νέους σε όλα τα επίπεδα! Να τους μεταλαμπαδεύσει το εθελοντικό πνεύμα!

Το πιο ικανοποιητικό στη ζωή είναι να μπορείς να δίνεις ένα μεγάλο μέρος τους εαυτού σου στους άλλους!

Pierre Teilhard de Chardin