white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Εξειδικευμένο σεμινάριο φρέσκων ζυμαρικών

Share it

Εξειδικευμένο σεμινάριο φρέσκων ζυμαρικών

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα τα φρέσκα ζυμαρικά (“Pasta Fresca”) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

O chef του Black Rock Restaurant, Santorini Secret Suites & SPA και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Φυντάνης μύησε τους σπουδαστές στα μυστικά των φρέσκων ζυμαρικών και παρουσίασε μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές: Νιόκι πατάτας με Αστακό, chorizo και σπαράγγια, Παπαρδέλες με αργοψημένο αρνί και ξινομυζήθρα και ένα Raviolone με σπανάκι, αυγό, τρούφα / σάλτσα παρμεζάνα / μανιτάρια σιτάκε / σύγκλινο αποτέλεσαν τα 3 δημιουργικά πιάτα που έκλεψαν τις εντυπώσεις, τόσο με τη γεύση όσο και με την εμφάνιση τους.

Το σεμινάριο μεταδόθηκε διαδικτυακά για live παρακολούθηση από τους σπουδαστές όλου του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies