Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα τα φρέσκα ζυμαρικά (“Pasta Fresca”) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
O chef του Black Rock Restaurant, Santorini Secret Suites & SPA και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Φυντάνης μύησε τους σπουδαστές στα μυστικά των φρέσκων ζυμαρικών και παρουσίασε μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές: Νιόκι πατάτας με Αστακό, chorizo και σπαράγγια, Παπαρδέλες με αργοψημένο αρνί και ξινομυζήθρα και ένα Raviolone με σπανάκι, αυγό, τρούφα / σάλτσα παρμεζάνα / μανιτάρια σιτάκε / σύγκλινο αποτέλεσαν τα 3 δημιουργικά πιάτα που έκλεψαν τις εντυπώσεις, τόσο με τη γεύση όσο και με την εμφάνιση τους.
Το σεμινάριο μεταδόθηκε διαδικτυακά για live παρακολούθηση από τους σπουδαστές όλου του Ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας