white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Γλυκό Σεμινάριο La Puree για Ζαχαροπλάστες!

Share it

Γλυκό Σεμινάριο La Puree για Ζαχαροπλάστες!

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα τους πουρέδες φρούτων και τη χρήση τους στη ζαχαροπλαστική και το fine dining.

H Pastry Chef Ίνα Καρατσαουσίδου, δημιούργησε υπέροχα πιάτα που εντυπωσίασαν τους σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής τόσο γευστικά, όσο και αισθητικά.

Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies