Ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα τους πουρέδες φρούτων και τη χρήση τους στη ζαχαροπλαστική και το fine dining.
H Pastry Chef Ίνα Καρατσαουσίδου, δημιούργησε υπέροχα πιάτα που εντυπωσίασαν τους σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής τόσο γευστικά, όσο και αισθητικά.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART