Κάλεσε μας
IEK DELTA 360 X BATTLENET

Ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με τα Battlenet Gaming Stations σου προσφέρουν την δυνατότητα να κερδίσεις πλήρη υποτροφία σπουδών για να σπουδάσεις σε μια από τις 95 σύγχρονες ειδικότητες 12 Τομέων Σπουδών σε όποια από τις 6 πόλεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιθυμείς! 

- Γαστρονομία

- Τουριστικά Επαγγέλματα

- Τεχνικά Επαγγέλματα

- Μόδα & Ομορφιά

- Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού

- Πληροφορική & Ηλεκτρονικά

Οικονομία & Διοίκηση

- Εφαρμοσμένες Τέχνες

- Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες

- Performing Arts

- MME & Ήχος

- Αγροτική Κατάρτιση


Συντονίσου με τους αγαπημένους σου Gamers Miss Maden, SLaki, Horo von Kaida, Hareas

και τα παραρτήματα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη , Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη σε περιμένουν να σπουδάσεις 

γιατί ... #οΗρωαςΕισαιΕσυ #Ξεκινα #PlayToWin 

Ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ διαθέτει μακρά παράδοση στην ποιοτική κατάρτιση των σπουδαστών, καθώς έχει επενδύσει στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος που διδάσκεται στις πλέον σύγχρονες υποδομές, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εκπαιδεύεστε σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, όπου τον πρώτο λόγο έχει ο άνθρωπος. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επιλέξει πολύ προσεχτικά το εκπαιδευτικό προσωπικό του τομέα, αναθέτοντας τη διδασκαλία σε επαγγελματίες του χώρου με γνώσεις, επαγγελματική εμπειρία και πάνω απ' όλα αγάπη για το αντικείμενο.

Έχετε την επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στα ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης "Νέες Τεχνολογίες Αισθητικής Προσώπου και Σώματος" και "Master Hair Techniques", που λειτουργούν αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο καθιέρωσε την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης, το 1998, στο Υπουργείο Παιδείας. Έκτοτε αποτελεί τη μεγαλύτερη και καλύτερη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων με τις πλέον σύγχρονες υποδομές.

Αποκτάτε τον ανώτερο τίτλο σπουδών που προσφέρεται στο επάγγελμα του Chef στην Ελλάδα, με επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στα ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης σύγχρονων τεχνικών Γαστρονομίας, Αρτοποιίας ή Ζαχαροπλαστικής που λειτουργούν αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360⁰.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Η συναρπαστική τέχνη της Μαγειρικής διδάσκεται από τους πλέον καταξιωμένους και έμπειρους Chef του χώρου.

Το πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς εργασίας. H ειδικότητα και το πρόγραμμα σπουδών είναι απόλυτα ισοδύναμα με τα αντίστοιχα των χωρών - μελών της ΕΕ. Το παρεχόμενο δίπλωμα αντιστοιχεί στο αγγλικό δίπλωμα "Sports Studies" (ΒΤΕΟ/HND, Higher National Diploma in Science) και στο γαλλικό "Metiers du Sport" και ανήκει στο BTS.

Ανάμεσα στις άλλες ειδικότητες που έχουν σχέση με τον άνθρωπο, ο προπονητής αθλημάτων έχει ιδιαίτερη θέση, καθώς ασχολείται τόσο με το σώμα όσο και με το πνεύμα. Γνωρίζει καλά το ανθρώπινο σώμα, ανατομία, φυσιολογία, κίνηση μυών όπως ένας φυσικοθεραπευτής ή αθλητίατρος, αλλά παράλληλα γνωρίζει και ψυχολογία.

Ο προπονητής είναι εκείνος που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα και τα προσαρμόζει στον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά εφαρμόζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Τομέας Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών διακρίνεται για την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών καθώς λειτουργεί με σύγχρονα επιχειρησιακά πρότυπα. Έχοντας αυτόνομο τμήμα ΙΤ για εναρμονισμένη με τα σύγχρονα standards και ασφαλή λειτουργία στο εργαστηριακό πρόγραμμα, εξασφαλίζει πλήρη κατάρτιση και πολύτιμη εμπειρία.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, αποτελούμενο από σύγχρονα εργαστήρια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε περιβάλλον PC και Mac. 

Έχετε την επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στο ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης "Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών Πληροφορικής σε Περιβάλλον Web", που λειτουργεί αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.