Ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά διοργάνωσε μια σειρά από Macaron Sessions για τους σπουδαστές Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, με εισηγητή τον pastry chef Μάριο Δρακάκη!
Τα θεματικά σεμινάρια ολοκληρώθηκαν σε τέσσερις ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν σπουδαίες εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από το πασίγνωστο γλύκισμα.
Το πρώτο διήμερο έγινε ανάλυση της τεχνικής του Macaron, βλέποντας δύο εκδοχές: Vanilla Macarons και Milk Chocolate Macarons. Το δεύτερο διήμερος αναλύθηκε η τεχνική δύο επιπλέον εκδοχών: Exotic Macaron και Hazelnut – Forest Fruit Macaron.