Κάλεσε μας

Student For A Day 2017 από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º

Την εμπειρία των σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º έζησαν για μια μέρα εκατοντάδες νέοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Student For a Day, που διοργάνωσε ο μεγάλος εκπαιδευτικός οργανισμός!

Ήταν η πρώτη χρονιά που το Student For a Day πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις τρεις πόλεις που δραστηριοποιείται το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, με τους συμμετέχοντες να μπαίνουν στην στην αίθουσα διδασκαλίας για να ζήσουν την εμπειρία των σπουδών, παρακολουθώντας ενδιαφέροντα workshops στις ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διακεκριμένους επαγγελματίες, οι οποίοι τους μίλησαν για το επάγγελμα τους, τις επαγγελματικές τους προοπτικές!

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας Ελένη Ψυχούλη, ο παρουσιαστής και παραγωγός Χρήστος Κιούσης, ο τραγουδιστής των Koza Mostra Ηλίας Κόζας, η ηθοποιός Κλειώ Δανάη Οθωναίου, ο make up artist Άρης Γιαμουρνταλής, ο παραγωγός του Stan, Μάνος Δεδεβέσης ήταν μερικοί από τους καλεσμένους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους πινελιά στη διοργάνωση.

Όλοι οι συμμετέχοντες του “Student for A Day” έλαβαν πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, καθώς και επιδότηση διδάκτρων 30% για εγγραφή στην ειδικότητα της επιλογής τους. Ένας τυχερός από κάθε πόλη κατόπιν κλήρωσης θα έχει τη δυνατότητα να φοιτήσει εντελώς δωρεάν για ένα έτος.

Δείτε το ρεπορτάζ από τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων!

HUNGRY FOR MORE?

Student for a Day 2019

Student For A Day 2018 με Απόλυτη Επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º

Student for A Day 2016: Βοηθώντας τους νέους να σχεδιάσουν το μέλλον τους στα χρόνια της κρίσης!