Ένα online σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή τόσο για τους σπουδαστές και αποφοίτους #iekdelta360 όσο και για εξωτερικούς ενδιαφερόμενους παρουσιάζει η Σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 / 2 / 21 13:00
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef Arnaud Bignon του εστιατορίου "Σπονδή" στην Αθήνα θα είναι ο εισηγητής ενός εξιδικευμένου #δωρεάν Webinar από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τίτλο "Onions on Fire"
Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως επικεφαλής σεφ το 2005 στη «Σπονδή» και το 2008 το εστιατόριο κατέκτησε 2 αστέρια Michelin καταλαμβάνοντας την 69η θέση στην λίστα των 100 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, πρωτοήρθε σε επαφή με το αντικείμενό στον κήπο του παππού του και ακολούθησε μαγειρική καριέρα στο Παρίσι. Εκπαιδεύτηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Montparnasse 25 και συνεργάστηκε με τον chef Alain Ducasse. Συνεργάστηκε επίσης με τον Éric Frechon στο Épicure του Hôtel Le Bristol. Το 2012, εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin «The Greenhouse» στο Λονδίνο, όπου κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων σεφ παγκοσμίως το 2016 και το 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART