Ο ΠΑΟΚ και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνουν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Event που έγινε ποτέ!

Ο ΠΑΟΚ και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνουν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Event που έγινε ποτέ!

Τί γίνεται όταν συνεργάζονται οι Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου με τους Πρωταθλητές της Εκπαίδευσης; Μα φυσικά το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο event που θα μπορούσε να γίνει!

Αυτό το Σάββατο 21/12 ο ΠΑΟΚ & το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σας προσκαλούν, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, στο Κόκκινο Κτίριο όπου θα πραγματοποιηθεί η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ!

Τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της γιορτής θα αναλάβει το Τμήμα Διακόσμησης της σχολής μας δημιουργώντας ένα μοναδικό γιορτινό περιβάλλον!

Ο Τομέας Παιδαγωγικών της σχολής μας θα φροντίσει ώστε τα παιδιά σας να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία της ζωής τους, ο Τομέας Γαστρονομίας θα ετοιμάσει τα πιο νόστιμα εδέσματα για μικρούς και μεγάλους και όλα αυτά με επίσημους καλεσμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οι οποίοι θα υπογράψουν αυτόγραφα, φανέλες και πολλά άλλα..

Στη συνέχεια θα μαγειρέψουμε μαζί Χριστουγεννιάτικα γλυκά, θα φτιάξουμε την ωραιότερη παραδοσιακή Ποντιακή σούπα ( Σορβά ) ενώ ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα προσφέρει και ζεστό κρασί Glühwein στους ενήλικες φίλους μας..

Τέλος την επιμέλεια και υποστήριξη της Live μουσικής onstage θα αναλάβει ο Τομέας Μουσικής & Ήχου της Σχολής, θα μοιράσουμε πλούσια δώρα και θα κάνουμε super Διαγωνισμούς για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας στην καρδιά της Πόλης, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας!

1.jpeg