Κάλεσε μας

Οι Φωτογράφοι Αποτυπώνουν με το Φακό τους τις Παγκόσμιες Ημέρες!

Ένα ιδιαίτερο project ανέλαβε ο τομέας Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, με τους σπουδαστές να αποτυπώνουν μέσα από το φακό τους Παγκόσμιες Ημέρες που έχουν θεσπιστεί και εορτάζονται κατά τη διάρκεια του έτους.

Κάθε σπουδαστής από το τμήμα Φωτογραφίας έχει αναλάβει ως προσωπικό project την αποτύπωση μιας Παγκόσμιας Ημέρας, προσπαθώντας μέσα από την απεικόνιση του να μεταδώσει το μήνυμα, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γύρω από τα θέματα που θίγονται.

Η αρχή έγινε με τη σπουδάστρια Πένυ Σολωμού, η οποία με αφορμή την Παγκόμια Ημέρα Κατά του AIDS στη 1 Δεκεμβρίου, αποθανατίζει μέσα από το φωτογραφικό φακό της, το σοβαρό ζήτημα του AIDS.

Ο σπουδαστής Γιάννης Ψύλλας με τη σειρά του αποτύπωσε μέσα από το φακό του την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου.

Η σπουδάστρια Χριστίνα Αποστολίδου περνά μέσα από το φακό της το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στις 10 Δεκεμβρίου.

H σπουδάστρια Αλίκη Πασιαλή αποτυπώνει την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, στις 14 Δεκεμβρίου.

Το project του Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με το σπουδαστή Μάνο Σιδερά, που αποτύπωσε μέσα από το φωτογραφικό φακό την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη, στις 18 Δεκεμβρίου.

Τα εκάστοτε έργα εκτίθενται στα φουαγιέ των κεντρικών κτιρίων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, προς την ενημέρωση της ευρύτερης σπουδαστικής κοινότητας και θα κοινοποιηθούν στα αντίστοιχα για το κάθε ζήτημα ΜΚΟ και Σωματεία.

Συγκεκριμένα για το μήνα Δεκέμβριο οι ημέρες που έχουν επιλεγεί για να  είναι:

  • 1 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS
  • 3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
  • 10 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • 14 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης
  • 18 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη

Το σύνολο των  έργων θα βρίσκεται αναρτημένο και στο site του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º!

HUNGRY FOR MORE?

Έκθεση Φωτογραφίας Σπουδαστών στο TOM’S