Κάλεσε μας

Πολιτική Συναλλαγών

Διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική.

Hπληρωμή των διδάκτρων μπορεί να πραγματοποιηθεί µε όλες τις αποδεκτές πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωµένες κάρτες. Αν επιλέξετε την on-line πληρωµή, θα µεταφερθείτε µέσω ανακατεύθυνσης (redirection) στην ιστοσελίδα Eurobanke-Commerce σύστηµα της Eurobank, όπου υποστηρίζονται πληρωµές µέσω των καρτών: Visa, Electron, MasterCardκαι Maestro(εξαιρούνται οι AMEXκαι Diners). Για την πληρωµή µέσω πιστωτικής κάρτας, στην οθόνη σας θα παρουσιαστεί ένα νέο παράθυρο (popup window), δηλαδή µεταφέρεστε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Eurobank (redirection), όπου εισάγετε τα στοιχεία τα κάρτας που θέλετε να χρεώσετε. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, η Eurobank θα χρεώσει το ποσό που επιθυµείτε και στη συνέχεια, είτε η συναλλαγή γίνει αποδεκτή είτε µη αποδεκτή, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση.

Μπορείτε να εκτυπώσετε την απόδειξη ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας.

Πληρωμές

Η ολοκλήρωση της εγγραφής προϋποθέτει την καταβολή της προκαταβολής, η οποία αποτελεί μέρος της συνολικής αξίας των διδάκτρων, όπως αυτή έχει συμφωνηθεί με τον εκάστοτε εκπαιδευτικό σύμβουλο. Το συνολικό ποσό των διδάκτρων μπορεί να αποπληρωθεί εφάπαξ ή σε μηνιαίες άτοκες δόσεις, οι οποίες καταβάλλονται βάσει του πλάνου που έχει συμφωνηθεί. Σε περίπτωση που  οποιαδήποτε εφάπαξ πληρωμή ποσού είτε δόσης είτε προεξόφλησης είναι άνω των 1.000€ τότε μπορεί να αποπληρωθεί σε 6 άτοκες δόσεις με την χρήση οποιασδήποτε από τις παραπάνω πιστωτικής κάρτας.

Φόροι εγγραφής

Οι τιμές για όλες τις διαφορετικές εγγραφές περιλαμβάνουν όλες τις αμοιβές και τους ισχύοντες φόρους.

Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων

Με δεδομένο ότι η τιμολόγηση και πληρωμή γίνεται µετά την ολοκλήρωση της εγγραφής του σπουδαστή για την παροχή υπηρεσιών και µε τη σύμφωνη γνώμη αυτού, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ακύρωση ή επιστροφή χρημάτων, που αφορούν την προκαταβολή των διδάκτρων.

Οι επιστροφές πληρωμών επιτρέπονται και τα ποσά που καταβάλλονται θα επιστραφούν σε περίπτωση που ο αιτών ακυρώσει σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους: 

  • Η ακύρωση εγγραφής που έχει πραγματοποιηθεί 30 ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων του εκάστοτε εξαμήνου, θα λάβει επιστροφή 100% του ποσού της δόσης που καταβλήθηκε, εφόσον συμπληρωθεί από  τον σπουδαστή η αντίστοιχη αίτηση ακύρωσης. 
  • Η ακύρωση εγγραφής που έχει πραγματοποιηθεί 30 ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων του εκάστοτε εξαμήνου, θα λάβει  επιστροφή 100% του ποσού της προεξόφλησης που καταβλήθηκε, εφόσον συμπληρωθεί από τον σπουδαστή η αντίστοιχη αίτηση ακύρωσης και με την προϋπόθεση ότι η καταβολή έγινε με μία δόση. Σε περίπτωση που η προεξόφληση έγινε σε περισσότερες από μία δόσεις με την χρήση οποιασδήποτε αποδεκτής πιστωτικής κάρτας, τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μηνιαία, αντίστοιχα με το πλήθος των δόσεων.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημάτων, προϋποθέτει έγγραφη αίτηση ακύρωσης/διακοπής φοίτησης στη δομή που έχει προηγηθεί η διαδικασία της εγγραφής και πρέπει να αναφέρεται ρητά και τεκμηριωμένα ο λόγος της αίτησης.

Πληρωμή & κρυπτογράφηση πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται µε χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται µέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobanke-Commerce" της Eurobank. Οι πληροφορίες σχετικά µε την κάρτα (αριθμός κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου, CVV, ημερομηνία λήξεως) µμεταδίδονται/µμεταφέρονται µέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη µμορφή (SSL 128-bit encryption). Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Eurobank εμποδίζουν σε µη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχειρήσεως, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην υπηρεσία Eurobanke-Commerce ή Eurobanke-Pay της Eurobank. Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobanke-Commerce γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατοµικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password). Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών µε κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει ανάλογο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobanke-Commerce ζητά αυτομάτως από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobanke-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι πλήρως συμβατή µε τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών VerifiedbyVisaκαι MasterCardSecureCodeγια ασφαλείς on-lineπληρωμές µε κάρτα.

Συνδέσεις

Τα υλικά και τα δεδομένα που παρέχονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Οι επίσημοι συνεργάτες, οι χορηγοί και οι εταιρείες για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές μας είναι πάντα ορατές στον ιστότοπό μας. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την έγκαιρη διαθεσιμότητα ή τη διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με μη συνδεδεμένους ιστότοπους στους οποίους έχετε πρόσβαση μέσω υπερσυνδέσμων προς ή μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, η παροχή τέτοιων υπερσυνδέσμων δεν συνεπάγεται τη χορηγία ή την έγκριση του περιεχομένου αυτών των ιστότοπων από εμάς. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, φεύγετε από τον ιστότοπό μας.

Σύνδεση με τον ιστότοπό μας                                              

Μπορείτε να συνδέσετε περιεχόμενο στο δικτυακό μας τόπο για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο εφόσον συμφωνείτε: 

  1. Χρησιμοποιήστε μια URL για να συνδεθείτε με το περιεχόμενο που έχει FOLLOW tag από τις μηχανές αναζήτησης.
  2. Μη χρησιμοποιείτε το λογότυπο μας χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.
  3. Δεν συνεπάγεται η υιοθέτηση ή προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την κατάργηση τυχόν συνδέσμων από τον ιστότοπό σας. Όλα αυτά τα αιτήματα πρέπει να διεκπεραιωθούν αμέσως.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, τις πρακτικές των συναλλαγών σας με εμάς, παρακαλούμε στείλετε μας email στο thessaloniki@delta360.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας:

  •       ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκη: Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους), Τ.Κ.:54624 Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο:+30 2310 226318 - FAX: +30 2310 226388