Κάλεσε μας

Πρωτιά για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο διαγωνισμό σάντουιτς της Delifrance!

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη γαλλική εταιρεία αρτοποιίας και sandwich, Delifrance Hellas, θυγατρική της Grands Moulins de Paris, του Ευρωπαϊκού κολοσσού και ηγέτη στην αλευροβιομηχανία. Η τελική φάση του διαγωνισμού διεξήχθη τη Δευτέρα 30/11/2015 στο “Clap the Restaurant” του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα με σημαντικούς κριτές από τον χώρο της εστίασης και γευσιγνωσίας όπως η Κ. Ντίνα Νικολάου – chef & TV personality, Γιάννης Ρούδας- manager director Delifrance Hellas, Χρήστος Σοκόλης- CEO Food Concepts, Τάσος Αντωνίου- δημοσιογράφος & food blogger, Χάρης Χαραλαμπίδης – Gastronomy Esentials.

Από τις 500 δηλώσεις συμμετοχής κορυφαίων σχολών γαστρονομίας στην Ελλάδα, επιλέχθηκαν 12 υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι για τον τελικό, ανάμεσα τους και 5 σπουδαστές από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθηνών, Θεσσαλονίκης και ΙωαννίνωνΤα κριτήρια των διαγωνιζόμενων ήταν: γαστρονομία, γρήγορο σέρβις, διατροφική αξία, κόστος και έμπνευση Ελλάδας.

protia-gia-to-iek-delta-sto-diagonismo-santoyits-tis-delifrance-2.jpeg

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 11ο Διεθνή διαγωνισμό της Delifrance στο Παρίσι, τον Μάρτιο 2016. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους σπουδαστές του για τη συμμετοχή τους και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. 

Κατεβάστε το επίσημο δελτίο τύπου της διοργάνωσης εδώ.

HUNGRY FOR MORE?

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας

Διακρίσεις στο 22ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής!

Με 13 Κύπελλα διακριθήκαμε στο 21ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής!