white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
RAW: Ο executive chef Arnaud Bignon εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του!

Share it

RAW: Ο executive chef Arnaud Bignon εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του!

Για μια ακόμη φορά ο Executive Chef Arnaud Bignon εντυπωσίασε τη σπουδαστική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, μέσα από ένα εξαιρετικό σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας που παρουσίασε.

Με τίτλο RAW, o καταξιωμένος chef παρουσίασε τρία ξεχωριστά πιάτα, που ενθουσίασαν τους σπουδαστές Μαγειρικής  και τους φίλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 που συμμετείχαν, τόσο με τις μοναδικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν, όσο και με το εντυπωσιακό τους food styling!

Oι τρεις δημιουργίες που παρουσίασε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και Executive Chef στο εστιατόριο Σπονδή, Arnaud Bignon, ήταν: Αστακός Langoustine με Ρόκα και Finger lime, Μπαρμπούνι με Τσορίθο, Βασιλικό και Yuzu και Βοδινό με Στρείδι, Κόλιανδρο και Ponzu.

Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα σειρά Gastronomy Masterclasses που προγραμματίζει η Πρώτη Σχολή Γαστρονομίας της χώρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies