Κάλεσε μας

Σεμινάρια Beauty Treatment & Car Service για Γονείς

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των γονέων & κηδεμόνων των σπουδαστών στο 1ο σεμινάριο με τίτλο «X-mas Menu» τον Δεκέμβριο, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º διοργάνωσε ένα διπλό σεμινάριο για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα & Πάτρα!

Για τις μαμάδες πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο “Beauty Treatments», στο οποίο οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές από τα τμήματα Αισθητικής & Κομμωτικής, ανέλαβαν την περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ και χτενίσματος, ενώ παράλληλα, οι σπουδάστριες από τα τμήματα Σχεδίου Μόδας, έδιναν στυλιστικές συμβουλές, σύμφωνα με τις νέες τάσεις σε συνδυασμό με το προσωπικό στυλ του καθενός.

Ταυτόχρονα, οι μπαμπάδες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το workshop που διοργάνωσε ο τομέας Μηχανολογίας, στο οποίο παρακολούθησαν χρήσιμες συμβουλές και εύκολες τεχνικές, για τον έλεγχο και τη συντήρηση των οχημάτων τους.

Το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο γονέων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου και ως τίτλο θα έχει «Βασική Χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή & Social Media».

HUNGRY FOR MORE?

Σεμινάριο- Workshop "Εορταστικό Μενού Χριστουγέννων"

Σεμινάρια για Γονείς Βασική Χρήση Η/Υ & Social Media

Σεμινάριο Easter Menu