white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο Foodball Fine Dining από τον τομέα Γαστρονομίας

Share it

Σεμινάριο Foodball Fine Dining από τον τομέα Γαστρονομίας

O τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining.

Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας, chef Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης παρουσίασαν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining.

Γεύσεις που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε comfort food έξω από κάποιο γήπεδο μεταμορφώθηκαν σε εκλεπτυσμένα πιάτα με ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς και απίθανο foodstyling

Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies