Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
O τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining.
Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας, chef Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης παρουσίασαν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining.
Γεύσεις που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε comfort food έξω από κάποιο γήπεδο μεταμορφώθηκαν σε εκλεπτυσμένα πιάτα με ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς και απίθανο foodstyling
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας