white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο με θέμα το ρύζι από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Share it

Σεμινάριο με θέμα το ρύζι από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ένα δυναμικό σεμινάριο με θέμα το ρύζι, παρακολούθησαν οι σπουδαστές του τομέα Γαστονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης. Η instructor του σεμιναρίου Σοφία Γεωργακάκη παρουσίασε μια σειρά από ξεχωριστές συνταγές αφιερωμένες στο ρύζι!

Παραδοσιακές συνταγές όπως χαμψοπίλαφον, τάρτα γλυκιάς κολοκύθας με ρύζι γλασέ και αφρό κανέλας και ένα εναλλακτικό σπανακόρυζο με αυγό, ήταν μόνο μερικές από τις υπέροχες παρασκευές.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού της EURICE «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία».

Το σεμινάριο παρακολούθησαν δια ζώσης οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 της Θεσσαλονίκης, αλλά και live μέσω internet οι σπουδαστές όλου του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies