Ειδικότητα: Τομέας Γαστρονομίας
Η περιοχή του San Sebastian στην Ισπανία φημίζεται για τα γευστικά της Pintχos, τα οποία απολαμβάνουν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση οι τουρίστες.
Ποιο είναι το μυστικό των Ισπανών; Τί το ιδιαίτερο κάνουν οι chef του San Sebastian; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στους σπουδαστές Μαγειρικής μέσα από το σεμινάριο "Τα Pintχos του San Sebastian", που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, από τη 1 έως τις 4 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ Ι1 (Δ κτίριο, Ερμού 35).
Εισηγητής του σεμιναρίου ο εξαιρετικός μας chef Παναγιώτης Καραφουλίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART