white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο Vegan Κουζίνας: Μαγειρεύοντας με το Tofu!

Share it

Σεμινάριο Vegan Κουζίνας: Μαγειρεύοντας με το Tofu!

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο Vegan μαγειρικής φιλοξένησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης με θέμα «Μαγειρεύοντας με Tofu» και η γνωστή food blogger Ελένη Ταϊρίδου, δημιουργός του When Helen Cooks ήταν εκεί για να μυήσει τους παρευρισκόμενους στο κόσμο της Vegan κουζίνας.

Οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το σεμινάριο δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την vegan φιλοσοφία, αφού παρακολούθησαν 3 πρωτότυπες συνταγές υψηλής διατροφικής αξίας, με βασικό συστατικό το Tofu! Συνταγές όπως vegan mouse σοκολάτας με tofu και vegan scramble tofu και τραγανό tofu στο τηγάνι, ήταν μόνο κάποιες από τις υπέροχες παρασκευές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου.

Τέλος οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και ένα μοναδικό corpus με τις συνταγές, το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά η εισηγήτρια του σεμιναρίου Ελένη Ταϊρίδου και περιείχε πληροφορίες για το tofu, σχετικά με την ιστορία του, τις μορφές του αλλά και τη χρήση του.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (ΚΔΒΜ2) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με γνώμονα την επιμόρφωση και την εξειδίκευση επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο “Vegan Cooking Seminar & Workshop” συνολικής διάρκειας 120 ωρών, το οποίο έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη vegan κουζίνα!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εξάσκηση, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να εντυπωσιάσουν με νόστιμες vegan παρασκευές!

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ “Vegan Cooking Seminar & Workshop” απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, Chef και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της Μαγειρικής και συγκεκριμένα της Vegan Κουζίνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies