Κάλεσε μας

Student for a Day 2019

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 σε προσκαλεί να ζήσεις μία ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία!

Επίλεξε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, ανάμεσα στις 83 διαθέσιμες και έλα να παρακολουθήσεις ενδιαφέροντα μαθήματα από τους καλύτερους καθηγητές. 
Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11:00 οι εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα ανοίγουν τις πόρτες τους και σε περιμένουν να βιώσεις και εσύ το #DeltaExperience.
Την ίδια ημέρα καταξιωμένοι επαγγελματίες από κάθε χώρο θα μιλήσουν για τη σταδιοδρομία τους και θα σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για τη δική σου επαγγελματική διαδρομή!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν live κληρώσεις υποτροφιών* και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μάθουν άμεσα αν κέρδισαν!

*Όροι κλήρωσης

Μη χάνεις χρόνο! Δήλωσε συμμετοχή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Be a student for A Day! Live the DELTA 360 Experience!

Δήλωση Συμμετοχής

Σεβόμαστε απολύτως τα προσωπικά σας δεδομένα και το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

Μέσω τηλεφώνου
Loader Αποστολή

HUNGRY FOR MORE?

Student For A Day 2018 με Απόλυτη Επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º

Student For A Day 2017 από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º

Student for A Day 2016: Βοηθώντας τους νέους να σχεδιάσουν το μέλλον τους στα χρόνια της κρίσης!