Ένα ακόμα μεγάλο Gastronomy Masterclass έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Ελληνικά Ψάρια με τον Άνταμ Κοντοβά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου '22, 17:00μμ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Παρουσίαση της εταιρείας χρωμάτων Pittsburg Paints
-
360 Seminar: Αντιμετώπιση ΧΒΡΠ Απειλών
-
Παρουσίαση Βιβλίου: "Αρχηγός - Η δική μου αλήθεια" από τον Θοδωρή Ζαγοράκη
-
Full Stack Developer Fundamentals Intro & Ευκαιρίες καριέρας ενός full stack προγραμματιστή