Κάλεσε μας
pictogram

Γαστρονομία

 • Σπουδές Μαγειρικής - Μάγειρες, Chef

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

 • Σπουδές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής

 • Σπουδές Τεχνολογίας & Ελέγχου Τροφίμων

  Επίσημος Τίτλος: Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών

 • Σύγχρονες Τεχνικές Γαστρονομίας

 • Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

 • Σύγχρονες Τεχνικές και Εφαρμογές Αρτοποιίας

Η Εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360ο

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο καθιέρωσε την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης, το 1998, στο Υπουργείο Παιδείας. Έκτοτε αποτελεί τη μεγαλύτερη και καλύτερη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων με τις πλέον σύγχρονες υποδομές.

Αποκτάτε τον ανώτερο τίτλο σπουδών που προσφέρεται στο επάγγελμα του Chef στην Ελλάδα, με επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στα ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης σύγχρονων τεχνικών Γαστρονομίας, Αρτοποιίας ή Ζαχαροπλαστικής που λειτουργούν αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360⁰.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Η συναρπαστική τέχνη της Μαγειρικής διδάσκεται από τους πλέον καταξιωμένους και έμπειρους Chef του χώρου.

Η σειρά επιμορφωτικών workshops "Masterclasses" που διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις και διαγωνισμούς  του κλάδου απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του.