Τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ φιλοξενήσαμε στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο chef και εκπαιδευτής της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας Νίκος Νίκου παρουσίασε μια σειρά από σύγχρονες μεσογειακές συνταγές, με τη χρήση των ποιοτικών προϊόντων ΖΑΝΑΕ. Με τη σειρά τους οι chef και εκπαιδευτές της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης Βασίλης Βουτουρλής και Δημήτρης Τοσλαχετσίδης παρουσίασαν δημιουργικές συνταγές με πρώτη ύλη ένα από τα βασικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, τη τομάτα.
Ήταν δύο άκρως δημιουργικά σεμινάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών Μαγειρικής και τους προσέφεραν επιπλέον γνώσεις και χρήσιμα tips που θα χρησιμοποιούν στις μαγειρικές τους απόπειρες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διημερίδα: Η Πληροφορική στην υπηρεσία της Επιχειρηματικότητας
-
360 Donation: Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών στην Πάτρα
-
Music Technologoy 360 - The different PARTY!
-
Masterclass Γαστρονομίας με την γαλλίδα chef Marie Natalizio
-
Διακρίσεις σπουδαστών της ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων σε γαστρονομικό διαγωνισμό