Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με θέμα: "Χαβιάρι, ο «μαύρος χρυσός» στη παγκόσμια αγορά τροφίμων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές του τομέα, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με αυτό το ιδιαίτερο γαστρονομικό προϊόν, το οποίο θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν.
Εισηγητής: Έφη Σπυροπούλου, thesauri
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, 12:00ΠΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ / ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Αντιμετώπιση ΧΒΡΠ Απειλών
-
Παρουσίαση Βιβλίου: "Αρχηγός - Η δική μου αλήθεια" από τον Θοδωρή Ζαγοράκη
-
Full Stack Developer Fundamentals Intro & Ευκαιρίες καριέρας ενός full stack προγραμματιστή
-
Masterclass αρνιού από τον Arnaud Bignon στα Ιωάννινα
-
Επίσκεψη σπουδαστών Φωτογραφίας στη Photovision