Στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης Fast ForWork in Tourism o τομέας Γσατρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον Όμιλο Grecotel για ένα ξεχωριστό 360 Mmasterclass Γαστρονομίας
Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να παροακολουθήσουν δύο από τους έμπειρους επαγγελματίες της Grecotel, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δημιουργικά πιάτα υψηλής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Εισηγητές:
- Davit Chakhvashvili {Sous Chef Mykonos Blu}: Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα
- Χαρδαβέλλας Θέμης {Corporate Pastry Chef}: Masterclass Pastry
ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ, 16:00 -19:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης