Κάλεσε μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανιά Κρήτης

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανιά Κρήτης

Με κύριο άξονα την ποιότητα στην εκπαίδευση, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Λειτουργούν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν περισσότερες από 80 επίκαιρες ειδικότητες με άμεση απορρόφηση στην αγορά: Γαστρονομία, Τουρισμός, Μηχανολογία & Ηλεκτρολογία, Οικονομία & Διοίκηση, ΜΜΕ & Ήχος, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, Υγεία & Αθλητισμός, Μόδα & Ομορφιά, Performing Arts, Προσχολική Αγωγή, Εφαρμοσμένες Τέχνες και Αγροτική Κατάρτιση.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει ιδανικά την πρακτική εξάσκηση με τη θεωρία, προσφέροντας στους σπουδαστές ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση. Η μοναδική σπουδαστική εμπειρία εμπλουτίζεται με πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, δράσεων και εκδηλώσεων με τη συμμετοχή των σπουδαστών.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων Κρήτης διαθέτει δύο κτίρια, προσφέροντας στους σπουδαστές ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης. Στις υπερσύγχρονες υποδομές, που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα διεθνή πρότυπα, συγκεντρώνονται τα γραφεία της διοίκησης για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και των ενδιαφερομένων, τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των ειδικοτήτων και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας πολλαπλών χρήσεων.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Χανίων αποτελεί μια κοιτίδα νεολαίας που δίνει νέα πνοή στην πόλη, καλύπτοντας τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης για αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση.

Καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων Κρήτης προσφέρει μια μοναδική σπουδαστική εμπειρία για όσους επενδύουν στην κατάρτιση για το μέλλον τους!

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ


ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων :
 Λεωφόρος Καραμανλή 404, Χανιά,Κρήτη, Τηλέφωνο: 28210 79333, E-mail: chania@delta360.gr