Κάλεσε μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθη

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθη

Με κύριο άξονα την ποιότητα στην εκπαίδευση, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.


Στο νέο εκπαιδευτήριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο κέντρο της Ξάνθης, λειτουργούν 12 τομείς σπουδών με περισσότερες από 85 ειδικότητες, προσεκτικά επιλεγμένες με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς: Γαστρονομία, Τουριστικά Επαγγέλματα, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση

Η προσθήκη του νέου εκπαιδευτηρίου Ξάνθης αποτελεί πόλο έλξης νέων από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη. Παράλληλα, η λειτουργία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη προσφέρει δυνατότητες αναβαθμισμένης εκπαίδευσης με εύρος επιλογών, αλλά και πλήθος επαγγελματικών ευκαιριών στους κατοίκους της περιοχής.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN. Την ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360 ολοκληρώνουν δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης, συμμετοχή σε μοναδικά projects και διοργάνωση masterclasses με συμμετοχή διακεκριμένων επαγγελματιών κάθε χώρου. Από το 1996 λειτουργεί πρωτοποριακά το πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας για τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων του με τις επιχειρήσεις.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και πρόσφατα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Gold Awards. Έχει επικρατήσει στη συνείδηση σπουδαστών και γονιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*, ενώ «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους»**.

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν και τις επιπλέον παροχές που προσφέρονται στη σπουδαστική κοινότητα.

Κέντρο Ενημερώσεων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης: Τ: 25410 20360 | 2310 226328 xanthi@delta360.gr