Κάλεσε μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκη

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκη

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη λειτουργία του 1992, όταν με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσέφεραν αξιοσημείωτη επαγγελματική κατάρτιση, άλλαξε άρδην τον αέρα της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Η μεγαλύτερη απόδειξη της πρωτοπορίας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ήταν η εισαγωγή για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Chef το 1998 και Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής το 2001, οι οποίες απετέλεσαν σημείο αναφοράς για τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Σήμερα, αποτελεί τη Μητρόπολη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, συγκεντρώνοντας καίρια τμήματα της κεντρικής διοίκησης και καλύπτοντας παράλληλα τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση, με απώτερο στόχο τη στελέχωση της αγοράς εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Με ενεργές πάνω από 80 ειδικότητες προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα ολοκληρωμένης κατάρτισης ώστε να γίνουν επαγγελματίες περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Οι τομείς εξειδίκευσης αφορούν στα επαγγέλματα ΓαστρονομίαςΤουρισμούΜηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας Οικονομίας & Διοίκησης,  ΜΜΕ & ΉχουΠληροφορικής & Ηλεκτρονικών,  Υγείας & ΑθλητισμούΜόδας & ΟμορφιάςPerforming ArtsΠροσχολικής ΑγωγήςΕφαρμοσμένων Τεχνών και Αγροτικής Κατάρτισης κ.α. 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διαθέτει τρία κτίρια στο κέντρο της πόλης και επενδύει συνεχώς σε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας στους σπουδαστές ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης. Στα κτίρια αυτά συγκεντρώνονται τα γραφεία της διοίκησης για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και των ενδιαφερομένων, τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των ειδικοτήτων και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας πολλαπλών χρήσεων.

Καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας την μακροχρόνια – άκρως επιτυχημένη πορεία του, προσφέρει μια μοναδική σπουδαστική εμπειρία για όσους επενδύουν στην κατάρτιση και στο μέλλον τους.