Κάλεσε μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωάννινα

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωάννινα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πενήντα ετών στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησε τη λειτουργία του  στην πόλη των Ιωαννίνων το 2014. Με κύριο άξονα την ποιότητα στην εκπαίδευση, λειτουργεί καλύπτοντας τις ανάγκες της Βορειοδυτικής Ελλάδας για αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση.

Με ενεργές πάνω από 80 ειδικότητες προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα ολοκληρωμένης κατάρτισης ώστε να γίνουν επαγγελματίες περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Οι τομείς εξειδίκευσης αφορούν στα επαγγέλματα ΓαστρονομίαςΤουρισμούΜηχανολογίας & ΗλεκτρολογίαςΟικονομίας & Διοίκησης,  ΜΜΕ & ΉχουΠληροφορικής & Ηλεκτρονικών,  Υγείας & ΑθλητισμούΜόδας & Ομορφιάς,Performing ArtsΠροσχολικής ΑγωγήςΕφαρμοσμένων Τεχνών και  Αγροτικής Κατάρτισης κ.α.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διαθέτει δύο κτίρια στα κεντρικότερα σημεία της πόλης και επενδύει συνεχώς σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς προσφέροντας στους σπουδαστές ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης.

Το Α’ κτίριο βρίσκεται στον πεζόδρομο Κωλέττη και Καπλάνη 5 δίπλα στο Δημαρχείο. Φιλοξενεί κυρίως τα εργαστήρια των ειδικοτήτων, ενώ στο ισόγειο στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και των ενδιαφερομένων. Το Β’ κτίριο βρίσκεται επί της οδού Δωδώνης 25 με αίθουσες διδασκαλίας πολλαπλών χρήσεων.

Καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ προσφέρει μια μοναδική σπουδαστική εμπειρία για όσους επενδύουν στην κατάρτιση και στο μέλλον τους.