Στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης Fast ForWork in Tourism o τομέας Γσατρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας υποδέχεται τον Όμιλο Grecotel για ένα ξεχωριστό 360 Mmasterclass Γαστρονομίας
Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να παροακολουθήσουν δύο από τους έμπειρους επαγγελματίες της Grecotel, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δημιουργικά πιάτα υψηλής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Εισηγητές:
- Ξεραξούδης Χρήστος {Executive Chef Creta Palace}: Masterclass Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα
- Χαρδαβέλλας Θέμης {Corporate Pastry Chef}: Masterclass Pastry
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11:00 -14:00
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας