Το πρώτο Gastronomy Masterclass του 2024 ήταν εσωτερική υπόθεση και είχε άρωμα... καλοκαιριού!
Η Consultant Chef & Yπεύθυνη Tομέα Γαστρονόμίας Σοφία Γεωργακάκη και ο Executive Pastry Chef Laguerite – Cannes Στράτος Ναλμπαντίδης παρουσίασαν μια σειρά ευφάνταστων συνταγών με θέμα “Summer 2024”.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαχείριση των πρώτων υλών στο πλαίσιο ενός εστιατορίου, καθώς και τη δημιουργία εστιατορικών πιάτων που κλέβουν τις εντυπώσεις τόσο με τη γεύση, όσο και με την εμφάνιση τους.