Νέα εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - DOPPLER

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με γνώμονα την παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης στους σπουδαστές του εγκαινιάζει νέα εκπαιδευτική συνεργασία με την ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών DOPPLER.

Νέα εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - DOPPLER
PHOTO GALLERY

Η DOPPLER θα συμβάλλει ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων και τις ειδικότητες «Τεχνικός Ανελκυστήρων» και «Τεχνικός Αυτοματισμών», προσφέροντας πρόθυμα την τεχνογνωσία της μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων. Oι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τον ποιοτικό εξοπλισμό της κορυφαίας εταιρίας, αλλά και να συμμετέχουν σε Masterclasses από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της.

doppler-1.jpg

Επιπρόσθετα, η DOPPLER επιβραβεύει τους σπουδαστές με δυνατότητα πρακτικής άσκησης, αλλά και κάλυψη θέσεων εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες της, σε συνεργασία με το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η DOPPLER είναι ο παγκόσμιος ειδικός στην κατασκευή ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων για παντός τύπου κτιριακές υποδομές. Προσφέρει πλήρεις λύσεις στον ελκυστικό σχεδιασμό εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων και κατοικίας σε σχεδόν 60 χώρες. Δείτε περισσότερα.

doppler-2.jpg

Η τεχνογνωσία ετών της DOPPLER σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελούν εχέγγυα για τη δημιουργία έτοιμων επαγγελματιών, που θα αναλάβουν στο μέλλον απαιτητικές θέσεις.