"Πηγαίνω στον Οδοντίατρο" από τους Γραφίστες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

"Πηγαίνω στον Οδοντίατρο" από τους Γραφίστες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ένα εξαιρετικό project ανέλαβε και υλοποίησε ο τομέας Γραφιστικής  του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο με τίτλο "Πηγαίνω στον Οδοντίατρο" για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Το εγχειρίδιο "Πηγαίνω στον Οδοντίατρο" αφορά στην ενημέρωση γύρω από την οδοντιατρική φροντίδα ατόμων με επικοινωνιακές  διαταραχές και  υπάρχει διαθέσιμο τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή. 

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την MAKATON HELLAS.  Ήδη στους τρεις μήνες που το εγχειρίδιο βρίσκεται αναρτημένο στο site της εταιρίας έχουν γίνει περισσότερα από 4.500 downloads, ενώ περισσότερα από 2000 mail επίσημων φορέων και συλλόγων έχουν ήδη παραλάβει το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή.

Στην έντυπη μορφή του, το εγχειρίδιο θα τυπωθεί σε 2000 αντίτυπα που θα μοιραστούν σε γονεϊκούς συλλόγους και στο συνέδριο Παιδοοδοντιάτρων που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. 

Πρόσφατα οι σπουδαστές των οποίων η πρόταση επιλέχθηκε και υλοποιήθηκε έλαβαν τις βεβαιώσεις τους, που υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνος Αραποστάθης, Επίκουρος Καθηγητής στο Εργαστήριο Παιδοοδοντιατρικής του Α.Π.Θ.