Ο Storyboarder του Game of Thrones την Πέμπτη 9/5 στη ΔΕΛΤΑ 360

Ο Storyboarder του Game of Thrones την Πέμπτη 9/5 στη ΔΕΛΤΑ 360

(ελεύθερη είσοδος, απαραίτητη η κράτηση θέσης στην παρακάτω φόρμα)

Ο περίφημος William Simpson θα βρεθεί στη ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 45, την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 13:00 και θα απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις. Ο William Simpson ξεκίνησε την καριέρα του σχεδιάζοντας για βρετανικά περιοδικά κόμικ (2000 ADWarrior), δουλεύοντας πάνω σε πολύ γνωστούς χαρακτήρες όπως ο Judge Dredd και ο Roque Trooper. Στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα δουλεύοντας για τις 2 μεγαλύτερες εταιρείες αμερικανικών κόμικ, Marvel και DC Comics.

BatmanHellblazerVampsTransformersAliens είναι μερικοί από τους τίτλους στους οποίους εργάστηκε , δίνοντας σε κάθε τίτλο το προσωπικό του στίγμα. H κινηματογραφική μεταφορά του John Constantine είναι βασισμένη στην ιστορία Hellblazer: Dangerous Habits που δημιούργησε μαζί με τον Garth Ennis, ιστορία που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη του χαρακτήρα.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως storyboard artist έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχή σε πολλές ταινίες (Reign of Fire, Freeze Frame, Breakfast on Pluto, City Of Ember). Από το 2008 είναι ο storyboard and conceptual artist της τηλεοπτικής σειράς- φαινόμενο Game of Thrones, δίνοντας με το μολύβι του «ψυχή» στον κόσμο του Westeros.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτή την εκπληκτική συζήτηση με τον σπουδαίο καλλιτέχνη συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.