1-5 Φεβρουαρίου: Εβδομάδα Webinars Γαστρονομίας / Τουρισμού

Μια σειρά εξειδικευμένων Webinars Γαστρονομίας / Τουρισμού έρχεται αποκλειστικά για σπουδαστές #iekdelta360

1-5 Φεβρουαρίου: Εβδομάδα Webinars Γαστρονομίας / Τουρισμού

1-5 Φεβρουαρίου 2021 : Ο πιο σύγχρονος Εκπαιδευτικός Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, πρωτοπόρος και σε Ψηφιακό περιβάλλον τηλεκπαίδευσης παρουσιάζει μια πλήρη εβδομάδα εξειδικευμένων Webinars Γαστρονομίας / Τουρισμού από κορυφαίους εκπαιδευτές / Chef

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου Fruit Desserts Κυριάκος Νικολαϊδης, Executive Pastry Chef Mediterranean Palace Hotel 12:00


webinar-fruit-desserts-03.png


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου Νikkei Cuisine Θεοδόσης Καλλιοντζής, Executive Chef 12:00


webinar-nikkei-03.png


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου Η τέχνη της γαλλικής σφολιάτας Φώτης Χρονόπουλος, pastry & bakery Chef ομίλου Grecotel 11:00 πμ
webinar-galliki-sfoliata-03.png

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου Hospitality Beverage Excellence Γιάννης Μπάκος, Beverage and Bar Manager TriBeCA 12:00

webinar-beverage-03.png

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
Cooking with Cannabis
Σοφία Γεωργακάκη, Chef, Υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης 4:00 μμ
webinar-cooking-canabis-03.png