Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26 διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με τίτλο: "Έμπνευση στη διατροφή - Δημιουργία στη γεύση!", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Provil.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές παρασκευές με προϊόντα της γνωστής εταιρίας από τον Executive Chef Λουκά Φελεσάκη και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά των ποιοτικών πρώτων υλών από τον κ. Στάθη Χαλαστάρα, Sales Manager Provil.
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ| 12:00ΜΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26