Έναρξη: 17.12.2021
Λήξη:17.12.2021
Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης τις υποδέχεται με ένα λαμπερό σεμινάριο Festive Fine Dining.
Ο Chef του Black Rock Restaurant στην Οία Σαντορίνης Ιωάννης Φυντάνης και ο pastry chef του Principote στη Μύκονο, Δαμιανός Φουρκιώτης, εκπαιδευτές του τομέα Γαστρονομίας και οι δυο, θα παρουσιάσουν ένα menu αξιώσεων με την πολυτέλεια και τη φίνα αισθητική που απαιτεί η μέρα των Χριστουγέννων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Hydra C Latex Therapy by Juliette Armand
-
360 Seminar: Ενημέρωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!