
Έναρξη: 17.12.2021
Λήξη:17.12.2021
Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης τις υποδέχεται με ένα λαμπερό σεμινάριο Festive Fine Dining.
Ο Chef του Black Rock Restaurant στην Οία Σαντορίνης Ιωάννης Φυντάνης και ο pastry chef του Principote στη Μύκονο, Δαμιανός Φουρκιώτης, εκπαιδευτές του τομέα Γαστρονομίας και οι δυο, θα παρουσιάσουν ένα menu αξιώσεων με την πολυτέλεια και τη φίνα αισθητική που απαιτεί η μέρα των Χριστουγέννων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά.