white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Food...Ball Fine Dining

Share it

360 Seminar: Food...Ball Fine Dining

Έναρξη: 14.01.2022

Λήξη:14.01.2022

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining. 

Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης επιφυλάσσουν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies