Έναρξη: 14.01.2022
Λήξη:14.01.2022
Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining.
Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης επιφυλάσσουν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας