360 Seminar: Food...Ball Fine Dining

360 Seminar: Food...Ball Fine Dining

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining. 

Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης επιφυλάσσουν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.