Έναρξη: 14.01.2022
Λήξη:14.01.2022
Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Food...ball Fine Dining.
Η υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη και ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης επιφυλάσσουν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με άρωμα fine dining.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία