
Ο τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας διοργανώνει σεμινάριο γευσιγνωσίας με θέμα "Γευσιγνωσία ελληνικού αμπελώνα".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Ξενοδοχειακών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ελληνικές ποικιλίες κρασιού, να δοκιμάσουν τις διαφορετικές γεύσεις και να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις γύρω από τις ετικέττες και τα χαρακτηριστικά τους.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Πλούμης, Γεωπόνος, Οινολόγος, Οινοποιός, Ζυθοοποιός
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025 | 11:30
ΑΙΘΟΥΣΑ 33β | ΔΕΛΤΑ 360 Πατρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη