
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Γευστική δοκιμή τροφίμων", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη "Μύλοι Λούλης".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξοικείωση με την έννοια της γευστικής δοκιμής και να εφαρμόσουν βιωματικά τις γνώσεις που θα λάβουν σε σειρά παρασκευασμάτων.
Εισηγητής: Παρασκευάς Νικόλαος, Bread Sommelier
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 12:00-13:00
ΑΙΘΟΥΣΑ Β1 | ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη