Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει ένα ξεχωριστό 360 Seminar με θέμα Intertemporal Gastronomy - Διαχρονική Γαστρονομία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Lindos Hotels.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους επικεφαλής της κουζίνας του Gennadi Grand Resort σε ένα σεμινάριο δημιουργικής μαγειρικής και στη δημιουργία πιάτων διαχρονικής αξίας.. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους γύρω από τη λειτουργία μιας κουζίνας ξενοδοχείου σε επίπεδο μπουφέ και a la carte.
Εισηγητές:
- Κιαουρτζής Ιωάννης, Executive Chef Gennadi Grand Resort
- Ντρέρη Ελευθέριος, Sous Chef Gennadi Grand Resort
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 12:00 - 17:00
ΑΙΘΟΥΣΑ Δ4 | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26