Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, υποδέχεται τον στρατηγικό συνεργάτη Ioniki για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ορθές πρακτικές και στρατηγικές επιλογής κατεψυγμένων ειδών για τα ξενοδοχεία. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν ποιοτικές επιλογές από τη γκάμα της γνωστής εταιρίας και θα δοθούν συμβουλές για σωστό ψήσιμο και σωστή διαχείριση, για αποφυγή του food waste.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | 11:00
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία